Olivicultors d'Agricultura Regenerativa Ecològica • Olirium

en 72hrs (7 díes Europa)

Apassionats de la nostra terra, les nostres olives i els nostres olis

Som olivicultors

La nostra passió per l’oli extra verge comença al camp i fem oli prèmium mitjançant una agricultura regenerativa i ecològica a la nostra finca de la Costa Brava.

A la finca conviuen arbres centenaris amb arbres joves, i hi reben dues influències benefactores: la suavitat marina i l’ambient més fred dels Pirineus, que baixa fins al Mediterrani. 

Les varietats arbequina i argudell ens aporten adaptació i singularitat. 

Agricultura regenerativa ecològica

L’agricultura regenerativa ecològica fa palès el nostre compromís ferm com a agricultors, ja que garanteix que no utilitzem llavors genèticament modificades ni pesticides químics o sintètics. A més, té un enfocament holístic en la gestió de la terra per reconstruir els ecosistemes del sòl que, quan estan sans, absorbeixen de debò el carboni de la nostra atmosfera i així retenen més aigua, cosa que ajuda a refredar el planeta. 

El nostre enfocament com a agricultors és que podem revitalitzar el sòl amb cobertes vegetals específiques. Així n’augmentem la matèria orgànica i capturem el carboni que actualment contamina l’atmosfera i escalfa el planeta. Fixar carboni al sòl és una de les solucions per al canvi climàtic. 

Anem un pas més enllà de l’agricultura ecològica.

Socis del Molí de Mas Auró, un dels molins més moderns, premiats i cuidats d’Espanya, on elaborem el nostre oli.

molino Olirium
×

Hola!

Tens alguna pregunta o et puc ajudar amb la teva comanda?

×